Graag stellen wij d.m.v een kort interview aan jullie voor:
Hidde Bakker

1. Wat is jouw rol binnen Taste Club

Bij Taste Club ben ik voor veel dingen verantwoordelijk. Voornamelijk de strategie, (online) marketing en product management. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe manieren om Taste Club bij een groter publiek bekend te maken. Ook heb ik veel contact met onze members. Samen met hen bepaal ik welke stappen we moeten zetten om Taste Club elke dag een beetje beter te maken.

2. Ben je hier terecht gekomen door je voorliefde voor wijn?

Toen ik dit avontuur begon wist ik eigenlijk nog niet zoveel van wijn. Maar al proevend leer je snel! Gelukkig hebben wij veel kennis in huis van onze wijninkopers en is Grapedistrict ons moederbedrijf; zij zijn al 10 jaar bezig met het uitzoeken van de lekkerste wijnen. Ik vind het gaaf dat mensen via Taste Club heel laagdrempelig en gemakkelijk kennis kunnen maken met de wijnwereld. En het is natuurlijk super om elke maand lekkere wijnen thuisbezorgd te krijgen!

3. Wat kunnen we de komende maanden van Taste Club verwachten?

In september bestaan we 1 jaar! Reken maar dat we dat gaan vieren met een mooie actie voor al onze members. Verder zijn we druk bezig om de gebruikerservaring van de members te verbeteren, meer content te creëren en natuurlijk nóg betere wijnen te vinden. Ow! En achter de schermen werken we aan een nieuw product maar daar kan ik nog even niks over zeggen.

4. Wat is je favoriete wijn?

Moeilijk om te zeggen. Ik houd heel erg van volle rode wijnen met ronde tannines.
Onlangs heb ik een hele lekkere Priorat gedronken die ik iedereen aan kan raden. Hij is hier te koop!

wijn