Graag stellen wij d.m.v een kort interview aan jullie voor:
Jer de Boer, traffic manager.


Wat is jouw rol binnen Taste Club?
Mijn rol binnen TasteClub is de Logistics, ik zorg ervoor dat onze inpakkers de wijnen van jouw smaakprofiel mooi inrollen, inpakken, de juiste wijnkaartjes ontvangen en alles op de juiste dag verstuurd wordt.

Hoe ben je met wijn/de wijnindustrie in aanraking gekomen?
Na mijn 16e verjaardag ben ik begonnen met een wijntje drinken in het weekend met mijn moeder, tot op heden doen wij dit nog steeds en hebben we al veel verschillende wijnen geprobeerd. Door de gigantische hoeveelheid en diversiteit in wijn, is er altijd iets nieuws en is mijn interesse alleen maar groter geworden!

Wat vind je het leukst aan je functie?
Dat geen enkele dag hetzelfde is! De ene dag heb je een heel groot volume te versturen boxen en een andere dag net wat minder. Natuurlijk gaat er ook wel eens wat fout met het inpakken, wijnen die niet meer op voorraad zijn of dat een pakket niet juist aankomt, dat los ik dan allemaal op. Hiernaast ben ik dus veel bezig met wijn en daardoor leer je zo veel!

Wat is de meest bijzondere wat je hebt meegemaakt achter de schermen bij TC?
Dat er laatst een dag was dat er 400 boxen verstuurd moesten worden. Hierdoor stonden we met alle chauffeurs, inpakkers en het hele Taste Club team flessen in te rollen, alle juiste wijnkaarten bij elkaar te zoeken en uiteraard de boxen met al de juiste wijnen te vullen!

Als laatste, wat is jouw all time favoriete wijn?
Ik ben zelf erg fan van Spaanse wijnen, Goru el Tinto is dan ook een van mijn favorieten.
Daarnaast kan je mij altijd blij maken met een heerlijke champagne.

theo-minges-gleisweiler-holle-riesling-hrtheo-minges-gleisweiler-holle-riesling-hrtheo-minges-gleisweiler-holle-riesling-hr